BQE: Ringritja ekonomike jo e vazhdueshme dhe e pasigurte

10/12/2009 10:55

Serish dilema per ringritjen ekonomike.

Ne buletinin e fundit te Bankes Qendrore Evropiane thuhet se ringritja do te jete “jo e vazhdueshme dhe prespektivat mbeten subjekt i pasigurise se larte”.

Instituti i Frankfurtit terheq vemendjen e qeverive te zones euro per nevojen e permiresimit te llogarive publike.

“Jane te nevojshme plane te besueshme”, thuhet ne dokumentin e BQE-se.

Top Channel