Protesta, incidente me policine

05/12/2009 15:25

Pa perpara protestes se vendoreve jane regjistruar incidente mes policise dhe punonjesve te bashkise se Tiranes.

Policia nderhyri me force ndaj disa prej tyre, duke i shtyre dhe duke u rrembyer dhunshem thaset me plehra, te cilat, sipas organizatoreve te mitingut sherbimin per dekorin e protestes.

Ndiqni pamjet e filmuara!

Top Channel