Juristet: Ligji me i keq i mundshem

04/12/2009 00:45

Duke kundershtuar ligjin antimafia dy juristet e ftuar ne Top Show, prokurori Pehlivan Malaj dhe avokati, Fatmir Braka e kane cilesuar ligjin se me te keqin te mundshem dhe precedent per te shkelur pavaresine e gjyqesorit.

Kutia e Pandores u hap. Nisur nga dheniet e zotit minister dhe nga nje minister tjeter kjo nisme erdhi si rezultati i vendimit unifikues te Gjykates se Larte, kemi te bejme me nje vendim qe cenon gjyqesorin pasi legjislativi nderhyn duke rrezuar nje vendim unifikues te Gjykates se Larte. Eshte ligji me i keq i mundshem”, deklaroi kreu i Dhomes se Avokatise, Fatmir braka

Ndersa ne prokurori dhe kryetari i Shoqates se Prokuroreve, Pehlivan Malaj deklaroi se me ligjin antimafia ne kemi krijuar precedent sepse jemi shmangur nga rregullat e pergjithshme.  

Top Channel