Largohet nga detyra Ahmet Prenci

28/10/2009 13:20

Largohet nga detyra drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Ahmet Prenci dhe ne vend te tij emerohet numri dy i bluve, Hysni Burgaj.

Vendimi per largimin e Prencit u dha ne mbledhjen e sotme te qeverise.

Sipas informacioneve, propozimet per Policine e Shtetit u dhane nga Ministria e Brendshme, nderkohe qe nuk ka detaje per motivacionet e largimit te ketij emri te rendesishem.

Prenci ishte emeruar ne detyre prej 30 marsit te vitit 2007.

Top Channel