Lindje e Mesme, Fayyad: Shteti i plote brenda 2011

24/10/2009 11:55

Brenda 2011 shteti palestinez do te realizohet. Keshtu eshte shprehur kryeministri i ligjshem i autoritetit palestinez, Salam Fayyad ne nje interviste per ‘Washington Post’.

“Jemi duke plotesuar institucionet dhe kapacitetin per t’u veteqeverisur ne te gjitha sektoret”, eshte shprehur Al Fayyad, duke shtuar se qeveria e re do te jete operative “brenda dy viteve”.

Lideri palestinez nuk ka dhene asnje pergjigje nese pavaresia do te shpallet brenda kesaj kohe.

Top Channel