Meryl Streep, cmim ne Festivalin e Romes

23/10/2009 15:45

Meryl Streep ka marre nje cmim per karrieren e saj kinematografike ne Festivalin e Romes.

Ne Campidoglio aktorja eshte paraqitur e veshur e gjitha ne te zeza.

“Streep eshte nje shembull, jo vetem per rolet e saj, por edhe per jeten e saj personale”, eshte shprehur nje prej drejtuesve te evenimentit.

Aktorja me trofeun ne dore falendroi te pranishmit dhe vleresoi kulturen, artin dhe traditen e kryeqytetit italian.

Top Channel