Mirdite, maskat grabisin pensionet

22/10/2009 20:30

Persona te maskuar kane grabitur nje pjese te parave te pensionisteve te Komunes Përlat ne Mirdite.

Rreth ores 15 te se enjtes dy persona te armatosur dhe me maska i kane zene rrugen arketarit te komunes i cili kishte terhequr fodin e pensioneve. Maskat kane kercenuar me arme dhe kane mundur te marrin vetem 30 mije leke per shkak se pjesa tjeter ishte fshehur. Policia eshte vene ne kerkim ne baze te disa gjurmeve qe grabitesit kane lene ne vendngjarje.

Top Channel