Atentati ne Iran, SHBA denon sulmin

18/10/2009 16:30

Shtetet e Bashkuara te Amerikes kane denuar sulmin kamikaz te ndermarre ndaj trupave Pasdaran ne Iran si dhe kane mohuar cdo lloj lidhjeje me te.

“Denojme aktin terrorist dhe shprehim keqardhjen per jetet e pafajshme. Informacionet e perhapura per nje perfshirje te mundshme te SHBA-se ne kete sulm jane teresisht te rreme”, eshte shprehur zedhenesi i Departamentit te Shtetit Jan Kelli.

Megjithese jo zyrtarisht, Irani pas sulmit kamikaz te ndermarre kunder Gardes Revolucionare ne rajonin e Belukistanit qe shkaktoi te pakten 29 te vdekur akuzoi SHBA-ne per perfshirje ne atentat.

Top Channel