“Schwarzy”, Terminatori me muskuj te ndryshkur

14/10/2009 09:10

Puna komode ne zyren e tij dhe vitet mbi supe kane peshuar shume ne shendetin e ish Terminatorit, Arnold Schwarzenegger, tashme jo me aktor por guvernatori i shtetit me te pasur amerikan, ne Kaliforni.

Faqja e internetit Drudgereport ka publikuar nje foto qe krahason fizikun e Schwarzenegger ne kohen e shkelqimit te tij dhe nje foto te koheve te fundit ku diferencat jane pothuajse radikale. Kjo ka bere qe “Schwarzy” te firmose nje ligj qe ndalon fotografimin e paparaceve.

Ne baze te ketij rregulli te ri, fotografet jo vetem qe do gjobiten por edhe do paditen ne gjyq bashke me mediat per te cilat punojne, nese do thyejne kodin e privatesise se personave.

Kohet e fundit Arnold Schwarzenegger po kalon momente te veshtira edhe me partine e tij Republikane pasi ai mbeshtet politikat e gjelbra te presidentit Obama, madje edhe reformen ne shendetesi.

Top Channel