Ne 2010-en, 10 milione vende pune ne bote

29/09/2009 17:25

OSBE-ja ka bere te ditur se ne 2010-en do te krijohen 10 milione vende te reja pune ne bote.

Shifrat i referohen vleresimeve te fundit te Organizates per Bashkepunim dhe Zhvillim Ekonomik.

Lajmi eshte bere i ditur ne Paris ne perfundim te mbledhjes se ministrave te Punes.

Sipas te dhenave, ne vendet anetare te OSBE-se do te krijohen 5.5 milione poste te reja pune.

Top Channel