Chavez e Gheddafi: Po shkruajme historine e re

29/09/2009 09:30

Venezuela dhe Libia jane bashkuar nga nje fat dhe nje beteje e perbashket kunder te njejtit armik.

Me keto fjale presidenti venezuelian Hugo Chavez i ka dhene liderit libik Gheddafi medaljen “Ordine del Libertador”, nderimi me i madh i vendit te tij.

“Po shkruajme faqet e nje historie te re, duke luftuar borgjezine dhe imperializmin”, ka deklaruar Chavez.

Dy lideret kane nenshkruar nje deklarate te perbashket, ne te cilen angazhohen per te luftuar kunder terrorizmit dhe kerkohet qe Kombet e Bashkuara t’i japin fund hegjemonise te Keshillit te Sigurimit.

Top Channel