Nenshtetesi per te huajt qe duan Italine

26/09/2009 18:45

“Duhet t’u jepet nenshtetesia italiane te huajve qe tregojne se duan Italine”. Keshtu eshte shprehur kryetari i Dhomes ne parlamentin italian, Gianfranco Fini ne festen e PDL-se qe po zhvillohet ne Milano.

Fini ka shpjeguar se cfare nenkupton me kete deklarate:

“Per te treguar interesin e vertete per Italine, te huajt duhet t’u nenshtrohen provimeve per te verifikuar njohurite ne gjuhen italiane dhe per gjeografine, pervec diturive per kulturen e vendit”, tha Fini.

Top Channel