Afganistan, video shock e BBC-se

26/09/2009 16:05

Agjente te policise afgane qe vellazerojne me talebanet dhe dorezojne armet e tyre. Kjo eshte permbajtja e nje videoje te BBC-se e regjistruar me ane te nje telefoni ne provincen e Baghlanit.

Pamjet jane regjistruar me 15 gusht, pese dite perpara zgjedhjeve presidenciale.

Filmimi nuk eshte pergenjeshtruar nga autoritetet te Kabulit, por Ministria e Brendshme ka deklaruar se dy nga agjentet dyshoheshin me pare me funksionet e tyre.

Top Channel