Izrael, gjyqi ndaj Olmer shtyhet ne 2010

25/09/2009 23:15

Shtyhet per ne muajin shkurt te vitit tjeter gjyqi per ish kryeministrin Ehud Olmert ne Izrael.

Nje gjykate ne Tel Aviv e cila u mblodh per te degjuar palet dhe per te njohur Olmert me akuzat. Me pas gjykata ka vendosur nisjen e procesit ne muajin shkurt te 2010-s.

Ish kryeministri izraelit, Ehud Olmert akuzohet nga organet e drejtesise per falsifikim faturash te rimbursimeve publike si dhe per korrupsion.

Top Channel