Kaliforni, Zhvarceneger pergatit ligjin per burgjet

19/09/2009 14:05

Pak ore para skedences se ultimatumit te gjykatesve federale, gurernatori i Kalifornise, Arnold Zhvarceneger ka prezantuar projekt-reformen e burgjeve.

Sipas “Los Angeles Times”, gjykatesit i kerkuan nje reforme te detajuar guvernatorit per te rregulluar kushtet ne burgjet e shtetit. Sipas tyre, ne burgjet e Kalifornise jane shtuar rastet me probleme mendore per te burgosurit, por shqetesim te madh ata shfaqen edhe per problemet fizike te tyre.

“Los Angeles Times” shton se kjo eshte nje perplasje mes guvernatorit dhe gjykatesve.

Top Channel