Anthony Hopkins, tani edhe kompozitor

02/08/2009 11:50

“Winter Waltz”, pjesa e kompozuar nga aktori Anthony Hopkins, do te jete e para qe do te prezantohet ne “Tuscan Sun Festival”, ne Cortona.

Eventi do te mbahet me 4 gusht ne teatrin e Signorellit.

Festivali qe ne 2008-en kishte pritur per nje mbremje te leximit klasik Robert Redford, ofron kete vit nje sfilate te yjeve te muzikes si Jean Yves Thibaudet me 4 gusht, sopranua Danielle De Niese, violinisti Nicola Benedetti, sopranua Angela Gheorghiu dhe “American Ballet”.

Top Channel