SHBA kerkon sanksione shtese ndaj Penianit

31/07/2009 00:40

Shtetet e Bashkuara te Amerikes kerkojne vendosjen e sanksioneve shtese per Korene e Veriut.

Kete rradhe sanksionet mund te jene ndaj njerezve te cilet kane bashkepunuar ne realizimin e programit berthamor dhe te raketave ballistike te Penianit.

Masat e reja mund te bazohen ne kontrollin e ketyre personave gjate udhetimeve te tyre jashte Korese si dhe kufizimet ne veprimtarine e tyre jashte vendit komunist.

Top Channel