Mianmar, shtyhet per ne gusht vendimi per Suu Kyi

31/07/2009 09:25

Eshte shtyre per me 11 ose 12 gusht vendimi per procesin ndaj lideres se opozites se Mianmarit, Aung San Suu Kyi.

Ajo akuzohet per shkelje te arrestit te shtepise dhe arsyeja e gjyqtareve per shtyrjen e vendimit ka qene riekzaminimi i dosjes se saj.

Fituesja e cmimit Nobel per Paqen ne vitin 1991 rrezikon deri ne 5 vjet burg per strehimin ne shtepine e saj te nje amerikani 53 vjecar, qe e kishte arritur banesen me not.

Top Channel