Britaniket: Terheqje nga Afganistani

28/07/2009 14:10

Shumica e britanikeve beson se lufta ne Afganistan nuk mund te fitohet dhe do te donte nje terheqje te menjehershem te ushtarakeve nga vendi.

Keshtu thote nje sondazh i kryer per llogari te “The Indipendent” dhe i publikuar sot nga e perditshmja.

Sipas anketes, me shume se 52 per qind e britanikeve kerkojne terheqjen e menjehershme te ushtareve te derguar ne zonen e luftes, per te cilen 58% thone se nuk mund te fitohet.

Top Channel