SHBA: Peniani te kthehet ne bisedime

17/07/2009 13:55

I derguari i SHBA per Azine dhe Paqesorin, Kurt Campbell i ka bere thirrje regjimit komunist qe te rifilloje bisedimet mbi ceshtjen berthamore.

“Koreja e Veriut eshte ende ne kohe per t’u kthyer ne tryezen e negociatave 6 paleshe”, ka deklaruar Campbell ne Tokio, ku eshte takuar me autoritetet japoneze.

Palet kane rene dakord mbi domosdoshmerine per te implementuar plotesisht rezoluten e re te Keshillit te Sigurimit te OKB-se, e aprovuar pas testeve te raketave te kryer nga Peniani.

Top Channel