BE, 15.700 raste me gripin e derrave

17/07/2009 17:05

15.700 raste me njerez te infektuar nga virusi H1N1 jane regjistruar ne te gjitha vendet e Bashkimit Europian.

Pjesa me e madhe e te infektuarve, rreth 10 mije jane regjistruar ne Britanine e Madhe. Keto te dhena jane publikuar nga Komisioni Europian ne nje raport te nxjerre diten e sotme.

Aktualisht, ne Britanine e Madhe numerohen 29 persona et vdekur nga gripi i derrave, ndersa ne Spanje gjate 24 oreve te fundit numri i viktimave ka shkuar ne 4 pas vdekjes se nje gruaje dhe nje burri.  

Top Channel