Britani e Madhe, Murdoch hedh poshte akuzat

11/07/2009 01:45

“News International” ka hedhur poshte akuzat e “The Guardian” dhe me nje e-mail te gjate i pergjigjet per here te pare kerkeses per sqarime.

“Nuk ka asnje prove qe mbeshtet akuzat sipas te cilave gazetaret e ‘News of the World’ kane pasur akses ndaj disa mesazheve zanore te disa individeve. Nuk ka asnje akuze qe “News of the World’ apo gazetaret e saj kane angazhuar hetues apo te tjere per te pasur akses ndaj mesazheve zanore”, thuhet ne posten elektronike te derguar.

Top Channel