G8, Napolitano: Duhen rregulla te tjera globale

09/07/2009 21:50

Samiti i G8 ka dhene mundesi edhe presidentit italian Giorgio Napolitano qe te beje thirrje per nje reformim te rregullave globale.

“Kriza ekonomike ka krijuar veshtiresi te medha dhe imponon nje pergjigje te perbashket te komunitetit nderkombetar. Kjo eshte nje etape kyce ne ndryshimet dhe ne vizionet per te ardhmen e njerezve e cila kerkon intuited he inspirim”- u shpreh Napolitano.

Kriza ekonomike boterore dhe ndryshimet klimaterike kane qene temat vitale te diskutuara ne samiti i G8 ne Rome.

Top Channel