Helmohet me detergjent 14-vjecarja

30/05/2009 08:35

Nje 14-vjecare nga fshati Babice i Rrethit te Vlores ka zgjedhur t’i jape fund jetes duke u vetehelmuar. Klodiana Kapaj, nxenese e shkolles 9-vjecare te Babices, eshte ndier keq ne ore te mesimit.

Papritur ajo ka nisur te nxjerre shkume nga goja dhe shoket e klases te tmerruar kane rendur te lajmerojne prinderit e vajzes, te cilet e kane çuar me urgjence ne spitalin e Vlores. Me gjithe kujdesin e mjekeve, e mitura ka nderruar jete.

Pas ekspertizes mjeko-ligjore eshte zbuluar se shkak i vdekjes ka qene pirja e nje sasie te konsiderueshme detergjenti, e konkretisht klori pllakash. Policia ka marre ne pyetje familjaret e vajzes, te cilet nuk kane ditur ta shpjegojne veprimin e vajzes se tyre.

Dyshohet se stresi i ngarkeses se fundvitit ka qene shkaku qe e ka çuar 14-vjecaren drejt veteflijimit.

Top Channel