G99 prezanton kandidaten Bardhylka Kospiri

28/05/2009 23:50

Ligjet dhe te drejtat mbi personat me aftesi te kufizuar nuk zbatohen nga shume hallka te shtetit, ndaj zonja Bardhylka Kospiri ka vendosur te kandidoje nen siglen e G99-es per te mbrojtur te drejtat e kesaj shtrese ne kuvend.

“Ne momentin qe te gjitha ekranet uzurpohen nga rrahesi i gjysheve, i nenave, i grave te verbra, i njerezve me aftesi te kufizuara te cilet me pas puthen nga shteti shqiptar, gardistet dhe policet e shtetit shqiptar, ky nuk eshte shteti ku une dua te jetoje dhe shumica prej nesh nuk duan te jetojne”, eshte shprehur kreu i G99-es, Erion Veliaj.

Top Channel