Rusi, Medvedev: Prioritet zhvillimit teknologjik

21/05/2009 16:05

Presidenti rus Dmitri Medvedev do te ngreje dhe drejtoje personalisht nje komision te posacem per modernizimin teknologjik.

Njoftimin kreu i Kremlinit e ka bere gjate nje takimi me studentet e Universitetit te Khabarovskit, ku neser do te mbahet samiti Rusi-BE.

“Do ta udheheq personalisht komisionin per te siguruar nivelin me te larte te vendimmarrjes, ne menyre qe keto vendime te fillojne te aplikohen dhe te japin frytet e tyre”, eshte shprehur Medvedev.

Top Channel