Zogaj jashte, shkon te Ngjela

20/05/2009 09:15

Ne listen e publikuar nga demokratet ra ne sy mungesa e emrit te Prec Zogajt.

Zoti Zogaj konfirmoi per Top Channel se nuk kishte pranuar te ishte numri 7 ne Shkoder dhe per kete arsye ka preferuar te kandidoje ne emer te partise se Spartak Ngjeles duke kryesuar listen per Lezhen deputet i se ciles eshte  aktualisht.

Ne listen e Partise Demokratike nuk jane as deputetet aktuale si Aleksander Biberaj, Sali Shehu apo Pal Dajci, te njohur si mbeshtetes te presidentit.

Por edhe disa te tjere me kete klasifikim si Sami Gjergji qe eshte ne listen e Durresit mund te konsiderohet si i rrezikuar pasi eshte numri 9 nga 13 gjithsej apo Bujar Leskaj ne Vlore qe eshte numri 7 nga 12 mandate gjithsej.

Nga grupi aktual i Partise Demokratike nuk jane rikonfirmuar edhe emra te tjere, qe per shkak te heshtjes se tyre, jane njohur vetem nga koleget e tyre, por jo nga publiku.

Top Channel