Tirane, zhvillohet gjimnastrada “Pranvere 2009”

16/05/2009 18:30

Per here te pare ne sallen e Teatrit te Operas dhe Baletit eshte zhvilluar gjimnastrada “Pranvere 2009”.

Ne kete aktivitet te organizuar nga Federata Shqiptare e Gjimnastikes dhe shoqata aerobike e dansit modern, kane marre pjese 19 shkolla 9-vjecare dhe gjimnaze nga disa qytete te vendit me gurpe te moshave te ndryshme.

Ky ishte viti i 12-te i ketij aktiviteti artistiko-sportiv, ku pervec amatoreve moren pjese edhe grupe profesioniste te gjimnastikes artistike.

Sipas organizatoreve, aktiviteti ka si qellim edukimin e brezit te ri dhe i dedikohet femijeve jetim dhe ne nevoje.

Top Channel