Ndoka feston me romet

07/05/2009 23:45

Kryetari i Partise Demokristiane, Nard Ndoka ishte me nje tjeter perfaqesuese te komunitetit rom, shoqaten “Romi per romin”, me perfaqesues te se ciles festoi Shen Gjergjin.

“Sot ne jemi se bashku edhe me dy kandidatet qe do t’ju perfaqesojne neser, pra te tentojme qe me te vertete problemi rom te jete ne qender te politikes shqiptare”, tha Ndoka.

Dy kandidatet rome te PDK-se jane Meleqe Rrenja dhe Ibrahim Likzelia.

Top Channel