Ndoka: Pronat, tek pronaret e ligjshem

04/05/2009 20:55

Ne Vlore, kryetari i Partise Demokristiane Nard Ndoka prezantoi listen per qarkun e Vlores, ne te cilen ben pjese edhe Qetsori i Big Brother.

Lejtmotiv i fushates se PDK-se eshte bere ceshtja e pronave, qe sipas numrit 1 te demokristianeve, ka te partia e tij avokatin me te mire.

“Ne do punojme qe pronat e gjithe Shqiperise dhe bregdeti i Vlores te mos jete prone e Fazlliceve, por t’u kthehet pronareve te ligjshem, duke dhene kontributin tone maksimal”, ka pohuar Ndoka.

Top Channel