Britani, se shpejti spote pro-abortit ne TV

26/03/2009 01:45

Qeveria britanike do te jape se shpejti leje qe klinikat per nderprerjen e shtatezenise te transmetojne reklama ne televizion dhe radio.

Masa eshte marre per te perballuar emergjencen e mijera adoleshenteve qe kane mbetur shtatezene para kohe.

Lajmin e kane bere te ditur “Independent” dhe “Daily Mail”, sipas te cilave pervec reklamave pro-abortit do te transmetohen edhe spote pro perdorimit te profilaktikeve.

Ne thyrjen e tabuve te fundit ka qene rasti i Alfie Pattern, femija 13 vjecar qe u be baba ne muajin shkurt me shoqen e tij vetem dy vjece me te madhe.

Top Channel