Afganistani, SHBA: Shpresojme tek Irani

26/03/2009 18:10

Shtetet e Bashkuara shpresojne se Irani do te luaje nje rol pozitiv ne stabilizimin e Afganistanit.

Deklarata eshte bere nga sekretarja e Shtetit, Hillary Clinton permes zedhenesit te saj Gordon Duguid.

Gjithesesi, shefja e diplomacise amerikane ka bere te ditur se aktualisht nuk eshte ne plan asnje takim mes administrates amerikane dhe delegateve iraniane, me rastin e konferences mbi Afganistanin qe do te mbahet ne fund te muajit.

Top Channel