Topolanek, viktima e trete brenda muajit

25/03/2009 12:25

Qeveria ceke eshte viktima e trete e krizes ekonomike qe ka perfshire vendet e Europes Lindore dhe asaj Qendrore.

Me heret te njejtin fat pesoi edhe qeveria e Letonise, por edhe ne Hungari kryeministri dha doreheqjen.

Efekti domono i krizes shenoi viktimen e trete brenda muajit

Kriza ceke eshte shume shqetesuese per investitoret, sepse behet fjale per nje vend, qe deri tani ishte konsideruar si fortese stabiliteti.

Sipas “Daily Telegraph”, fati i kryeministrit cek, te rrezuar ne mes te mandatit te presidences se BE-se, tregon se kriza po kalon nga financat, ne zemer te ekonomise.

Top Channel