Obama: Ekonomia amerikane, me e forta ne bote

25/03/2009 03:50

“Ekonomia amerikane eshte me e forta ne bote dhe nuk eshte e nevojshme per nje valute te re boterore per te zevendesuar dollarin tradicional”.

Ne kete menyre kreu i Shtepise se Bardhe i pergjigjet Kines e cila kishte propozuar per nje monedhe te re boterore.

I pyetur ne daljen e tij te dyte ne konference per shtyp pas marrjes se detyres, nese faktori racial eshte shfaqur ne dy muajt e pare te presidences se tij, Obama eshte pergjigjur:

“Do te gjykohem nga amerikanet per cilesine e punes sime dhe eshte pikerisht kjo ajo qe duhet te ndodhe”.

Top Channel