Izrael, laburistet: Ok qeverise se koalicionit

24/03/2009 19:10

Partia laburiste ne Izrael i ka thene “po” formimit te nje qeverie koalicioni me partine Likud.

Mazhoranca e delegateve te Kongresit te partise ka aprovuar propozimin e bere nga lideri i partise, Ehud Barak.

Lajmin e kane bere te ditur radioja dhe televizioni publik i Izraelit.

Top Channel