Khodorkovski, vazhdon procesi i dyfishte

17/03/2009 17:55

Gjykata e Moskes ka refuzuar kerkesen e avokateve mbrojtes te Khodorkovskit per t’i dhene fund procesit te dyfishte ndaj ish-pronarit te kolosit “Yukos”.

Lajmin e bejne te ditur agjencite ruse, sipas te cilave gjyqtaret kane dhene te njejtin vendim edhe per ortakun e Khodorkovskit, Lebedev, te akuzuar per pervetesim fondesh dhe pastrim parash.

Burimet shtojne se gjyqtaret e ceshtjes kane pranuar kerkesen e pales se akuzes, per mbajtje te metejshme nen mbikeqyrje te dy te pandehurve.

Top Channel