Ryanair, para per tualetin gjate fluturimit

27/02/2009 12:25

Kompania e fluturimeve low cost, Ryanair ka vendosur te beje me pagese tualetet ne avionet e saj. Per te perballuar krizen e transportit ajror, kreret e kompanise kerkojne qe cdo person qe do ta perdore ate, duhet te paguaje nje sterline, ose 1,12 euro.

Per ta kjo nuk eshte ndonje shume e madhe, pasi gjithkush mund te kete ne xhep kaq para. Michel O’Leary, drejtori i pergjithshem kompanise irlandeze ne vend qe te rrise tarifat e biletes, ka preferuar te beje me para sherbimet e brendshme.

Pas cmimit qe paguhet per bagazhet ekstra dhe check-in, tani shtohet edhe shifra per banjen. O’Leary tha se po mendohet te instalohet nje pajisje per te hedhur monedhat ne deren e tualetet.

Ne nje interviste per BBC, O’Leary tha se vendosja e biletave per te perdorur banjen eshte dicka qe e ka menduar ne te kaluaren dhe po e bluan ende ne koke.

Top Channel