Acer dhe Garmin prezantojne telefonat navigatore

18/02/2009 17:30

Navigatoret satelitore kane hyre ne gare ne telefonat celulare. Gjate panairit “Mobile World Congress” te zhvilluar ne Barcelone, kompanite Acer dhe Garmin kane prezantuar telefona te vegjel me navigatore, duke sfiduar telefonat e vertete celulare.

Sipas Acer, projekti parashikon hedhjen ne treg te nje smartphone, telefona te vegjel, te afte per te ofruar shume sherbime satelitore.  Nga ana tjeter, Garmin hedh ne treg dy telefona “smartphone full touch” Nuvifone M20 dhe G60, produkte qe kane nje avantazh te madh fale lidhjeve satelitore, pavaresisht funksioneve qe mund te kryejne edhe si telefona.

Keto projekte mund te pershtaten lehtesisht me programin e kompanise Google per te ndjekur me navigator personin qe deshirojme, per te zbuluar vendndodhjen e tij. 

 

Top Channel