Bllokohet programi i Letersise per vitet e para

17/02/2009 08:50

Nxenesit e klasave te dhjeta, qe per here te pare do te ulen ne bankat e gjimnazeve, rrezikojne te mos e marrin ne kohe tekstin e lendes se Letersise.

Kjo per faktin se programi i propozuar per miratim per kete lende, krejtesisht i rinovuar, nuk ka marre ende miratimin e strukturave te Ministrise se Arsimit.

Te pyetur zyrtarisht lidhur me ceshtjen e bllokimit te programit te lendes se Letersise, nje nga me te rendesishmet per shkollat e mesme, perfaqesuesit e Ministrise se Arsimit u shprehen se ky program do te miratohet shume shpejt, por fakti qe eshte krejtesisht i rinovuar ka kerkuar me shume kohe.

Ndersa te gjitha programet e tjera lendore per klasat e dhjeta tashme e kane kaluar barrieren e miratimit, programi i ri i Letersise ka ngecur dhe mendimi me i fundit nga ana e MASH-it eshte qe ai te rikthehet per t’iu bere ndryshime teresore.

 

Top Channel