Valentini, jo shenjtor i dashurise

14/02/2009 09:24

Ndersa Shen Valentini njihet ne te gjithe boten si dita e te dashuruarve, ne Britani kisha katolike u ka bere thirrje njerezve qe t’i luten Shen Rafaelit.

Ndersa Shen Valentini njihet ne te gjithe boten si dita e te dashuruarve, ne Britani kisha katolike u ka bere thirrje njerezve qe t’i luten Shen Rafaelit.

Sipas saj, Shen Valentini eshte permendur dhe eshte lidhur gabimisht gjate viteve me dashurine dhe kerkesat per dashuri kete 14 shkurt duhet t’i drejtohen Shen Rafaelit. Kisha pretendon se shenjtori Valentin eshte mbeshtetes i personave qe e kane gjetur shpirtin e tyre binjak, ndersa Rafaeli i atyre qe nuk e kane gjetur ende dashurine.

“Nese ju jeni duke kerkuar shpirtin binjak, perkrahesi juaj eshte Rafaeli. Nese jeni duke kerkuar per pesonin e duhur, duhet t’i luteni atij”, tha nje zedhenes i kishes.

Katoliket pretendojne se njerezit qe kane praktikuar lutjet ne grup, e kane gjetur dashurine e jetes.

Top Channel