Fier, grabitet nje pike e transfertave te parave

04/02/2009 15:35

Nje agjensi qe kryen transferte valutore eshte grabitur ne oret e para te mengjesit te sotem ne qytetin e Fierit.

Filiali i Western Union ne lagjen “11 Janari” eshte vjedhur nga persona ende te paidentifikuar. Keqberesit jane futur nga pjesa e prapme e nderteses pasi kane prishur murin e jashtem te saj.

Ne vendngjarje kane ardhur eksperte te krimit ekonomik, nga drejtoria e policise se qarkut te Fierit, te cilet kryen te gjitha veprimet e nevojshme per zbardhjen e kesaj ngjarje.

Sipas informacioneve paraprake, keqberesit kane mundur te marrin nje numer te konsiderueshem karta te telefonave celulare, si dhe karta rimbushese te platformave televizive.

Deri tani nuk eshte saktesuar shifra e sakte e demit qe eshte shkaktuar nga ngjarja e oreve te para te mengjesit. Autoret e kesaj vepre jane larguar dhe ende nuk eshte bere identifimi i tyre.

Top Channel