Britani, rriten me 50 perqind perdorueset e kokaines

27/01/2009 12:20

Numri i femrave skllave te kokaines eshte rritur me 50 perqind ne dy vitet e fundit ne Britani.

Ndonese kane nje nivel te larte jetese dhe paga te mira, eshte dhene alarmi se eshte shtuar numri i zonjave te klases se mesme, qe i drejtohen sherbimit shendetesor per t’i shpetuar varesise nga droga.

Ato jane bere viktima te asaj qe njihet si efekti Kate Moss, referuar supermodeles, qe eshte fotografuar shpesh duke thithur kokaine.

Krahasuar me shifrat e vitit 2002, numri i femrave qe drogohen eshte rritur pese here. Ne shume raste ka rezultuar se keto gra vuajne edhe nga varesia nga alkooli.

Top Channel