Meksikanet: Ne, prodhuesit me te mire te cokollates

26/01/2009 09:50

Kush e ben me te mire cokollaten? Edhe pse fabrikat me te mira mendohet se jane ne Europe, meksikanet kerkojne te provojne te kunderten.

Ata kane hapur nje ekspozite ku jane reklamuar objekte te formave dhe permasave te ndryshme te ndertuara me cokollate.
Ne nje panair, njerezit kane mundesi te shijojne cokollata te ndryshme, madje edhe te shohin se si pergatiten ato.

Ne eveniment nuk kane munguar as skulptura me veshje prej cokollate dhe trajtime estestike me kete substance.

Edhe pse kakao eshte zbuluar ne Meksike, konsumimi ne kete vend le per te deshuar.

Fiset e vjetra qe popullonin territorin, ku sot ndodhet Meksika, e quanin cokollaten, pija e Zotit.

Top Channel