Kine, festime per Vitin e Demit

26/01/2009 10:00

Ne Kine ka nisur festa per festimin e Vitit te Demit qe ne kete vend perkon edhe me 60-vjetorin e krijimit te Republikes Popullore.

Kremtimet per hyrjen e vitit te Demit do te vazhdojne disa dite.

Tingujt e zilkave dhe shperthimet e fishekzjarreve do te degjohen deri kur banoret te binden se fantazmat dhe shpirtrat e keqinj jane larguar.

Kinezet presin me gezim hyrjen ne dere te perendise se begatise, qe do te sjelle fat per vitin ne vazhdim.

Top Channel