Obama, mesazh amerikaneve ne Youtube

24/01/2009 20:35

Faqja e internetit youtube tashme merr trajtat e nje institucioni zyrtar.

Pas Vatikanit edhe Shtepia e Bardhe ka nisur bashkepunimin me portalin mbareboteror. Era e internetit dhe risive ne Uashington ka hyre menjehere sapo Barak Obama mori presidencen.

Kreu i Shtepise se Bardhe u ka dhene nje mesash video amerikaneve te publikuar ne faqen zyrtare www.whitehouse.gov por edhe ne adresen www.youtube.com/whitehouse. Fjala e presidentit amerikan drejtuar popullit te tij zgjat rreth 5 minuta.

Top Channel