Tenton te shese te bijen per ca para dhe birre

14/01/2009 11:20

Nje 36-vjecar eshte arrestuar ne SHBA, pasi kishte planifikuar te shiste te bijen 14-vjecare per 16 mije dollare, 100 arka me birre dhe disa racione mish.

Ngjarja ndodhi ne Greenfield ne Kaliforni, ndersa bleresi do te ishte nje 18-vjecar. Fatmiresisht, martesa u anulua, pasi djali nuk ishte ne gjendje te paguante per shifren per te cilen ishte rene daklord.

Ne kete ceshtje ishte perfshire edhe nje person i trete, ne rolin e ndermjetesit. Kjo nuk eshte ngjarja e pare e ketij lloji, sipas policise. Nje 12-vjecare ishte shitur disa vite me pare po nga i ati per nje shume parash.

Top Channel