Itali, gjen familjen pas 22 vjetesh me Facebook

08/12/2008 10:50

Facebook po merr perdite e me shume permasat e nje blogu sa te nevojshem aq edhe te vlefshem.

Rrjeti amerikan qe po pushton boten virtuale ka rezultuar edhe nje here vendimtar per fatin e nje personi te zhdukur prej 22 vjetesh. Sot ai eshte 28 vjec dhe rrefen se para 22 vjetesh ishte zhdukur ne Rome. Sot djali jeton ne Egjipt dhe do ta rrefeje historine e plote ne nje emission televiziv ne Itali.

Mbiemrri i femijerise se tij Anfuso, e ka ndihmuar te krijoje kontakte me familjaret, te cilet i kishin shuar te gjitha shpresat pas nje pritjeje te gjate qe ka zgjatur me shume se dy dekada. Qe prej krijimit, Facebook ka ndihmuar shume familje dhe femije pa identitet te vertete qe te gjejne familjet e tyre apo origjinen e vendit te tyre te lindjes.
 

Top Channel