Kontrollet edhe masat e shtuara përveç aeroportit të Rinasit janë edhe në Portin e Durrësit dhe atij të Vlorës.

Kolegu ynë Mikel Marsi bisedoi në Vlorë me shefin e epidemiologjisë.

“Masat mbrojtëse, parandaluese në pikat kufitare ku është edhe porti i Vlorës janë shtuar, për të intervistuar personat që vijë nga Italia dhe termometrimin e tyre”.

Top Channel