Spartak Ngjela tha në Open në Top Channel se presidenti në deklaratat e tij flet budalliqe dhe se ai mund të arresohet në flagrancë.

‘Janë budallëqe, janë non-sense ata që thotë presidenti. Në qoftë se ai bën ata që thotë ai do të kapet në flagrancë’- tha Ngjela në Open.

Pse mund të arrestohet flagrancë?- e pyeti Eni Vasili.

Nuk e lejon Neni 235 prishjen e rendit kushtetues. Arrestohet në flagrancë dhe për 4 ditë del në gjykatë. Unë kam parë njerëz që bëjnë grusht shteti dhe bëhen president, jo president që bën grusht shteti.- u përgjigj Ngjela.

Top Channel