Ditën e sotme në studion e Top Talk ka qenë e ftuar gazetarja Anila Hoxha e cila është shprehur se OFL-së nuk i mjafton koha 1 vjeçare për hetuar të gjithë personat.

Anila Hoxha: Vetëm sa i përket çështjeve të drogës OFL-së nuk i mjafton koha 1 vjeçare për të dërguar deklaratën nuk merrem me teknikat e tjera se çfarë i duhen prokurorëve për të hetuar sepse nuk mjafton vetëm deklarata e vetëdeklarimit, “deklaro çfarë pasurish ke” dhe ne pastaj i gjejmë. Ne e dimë që pa u marr pastaj me faktin se si u nis OFL-ja.

Top Channel